文献
J-GLOBAL ID:200902162228473415
整理番号:00A0178508
マンゴー“Kaew”の成熟中のペクチンの含量及び平均分子量の変化
Changes in Pectin Content and Average Molecular Weight of Pectin during Maturation of the Mango “Kaew”.
著者 (4件):
VARANYANOND W
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
NAOHARA J
(Okayama Univ. Sci., Okayama, JPN)
,
WONGKRAJANG K
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
MANABE M
(Tokushima Bunri Univ., Tokushima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
5
号:
4
ページ:
362-364
発行年:
1999年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)