文献
J-GLOBAL ID:200902162497468894
整理番号:95A0178547
食品の改造と食品系への応用 1 アミノ酸を基礎とした塩から味物質を用いた減塩醤油の調整
Remodeling of Foodstuffs and Their Application to Food System. Part 1. Preparation of Low Sodium Chloride Containing Soy Sauce Using Amino Acid Based Saltiness Enhancers.
著者 (8件):
SEGAWA D
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
NAKAMURA K
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
KURAMITSU R
(Akashi Coll. Technology, Hyogo, JPN)
,
MURAMATSU S
(Tenyo Takeda Co., Ltd., Yamanashi, JPN)
,
SANO Y
(Tenyo Takeda Co., Ltd., Yamanashi, JPN)
,
UZUKA Y
(Yamanashi Univ., Yamanashi, JPN)
,
TAMURA M
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
OKAI H
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
59
号:
1
ページ:
35-39
発行年:
1995年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)