文献
J-GLOBAL ID:200902162683162320
整理番号:02A0820703
添加物としてのルピナス粉 生地ミキシング,製パン,乳化性及び起泡性
Lupin Flours as Additives: Dough Mixing, Breadmaking, Emulsifying, and Foaming.
著者 (5件):
POLLARD N J
(CSIRO Plant Ind., NSW, AUS)
,
STODDARD F L
(Univ. Sydney, NSW, AUS)
,
POPINEAU Y
(INRA, Nantes, FRA)
,
WRIGLEY C W
(CSIRO Plant Ind., NSW, AUS)
,
MACRITCHIE F
(CSIRO Plant Ind., NSW, AUS)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
79
号:
5
ページ:
662-669
発行年:
2002年09月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)