文献
J-GLOBAL ID:200902162915635158
整理番号:93A0789284
かびに被われた伝統的なドライソーセージのための熟成パラメータ
Ripening parameters for traditional dry sausages with a mould covering.
著者 (3件):
ROEDEL W
(Bundesanstalt fuer Fleischforschung, Kulmbach, DEU)
,
STIEBING A
(Fachhochschule Lippe, Lemgo, DEU)
,
KROECKEL L
(Bundesanstalt fuer Fleischforschung, Kulmbach, DEU)
資料名:
Fleischwirtschaft
(Fleischwirtschaft)
巻:
73
号:
8
ページ:
848-853
発行年:
1993年08月
JST資料番号:
B0333B
ISSN:
0015-363X
CODEN:
FLEIA8
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)