文献
J-GLOBAL ID:200902163147233386
整理番号:01A0491089
紅花茶,Camellia sinensis由来のアントシアニン
Anthocyanins from red flower tea (Benibana-cha), Camellia sinensis.
著者 (4件):
TERAHARA N
(Minami-Kyushu Univ., Miyazaki, JPN)
,
TAKEDA Y
(National Res. Inst. Vegetables, Ornamental Plants and Tea, MAFF, Kagoshima, JPN)
,
NESUMI A
(National Res. Inst. Vegetables, Ornamental Plants and Tea, MAFF, Shizuoka, JPN)
,
HONDA T
(Hoshi Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Phytochemistry
(Phytochemistry)
巻:
56
号:
4
ページ:
359-361
発行年:
2001年02月
JST資料番号:
D0116B
ISSN:
0031-9422
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)