文献
J-GLOBAL ID:200902163204708221
整理番号:95A1005519
Syzygium aromaticum(L.)Merr.& Perryの抗菌性と抗酸化性 細菌,菌類,老齢マウスの脂肪酸レベルに及ぼす影響
Antimicrobial and Antioxidant Properties of Syzygium aromaticum (L.) Merr. & Perry: Impact upon Bacteria, Fungi and Fatty Acid Levels in Ageing Mice.
著者 (5件):
DEANS S G
(Scottish Agricultural Coll., Ayr, GBR)
,
NOBLE R C
(Scottish Agricultural Coll., Ayr, GBR)
,
HILTUNEN R
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
WURYANI W
(Indonesian Inst. Sciences, Serpong, IDN)
,
P<span style=text-decoration:overline>E ́</span>NZES L G
(Semmelweis Medical Univ., Budapest, HUN)
資料名:
Flavour and Fragrance Journal
(Flavour and Fragrance Journal)
巻:
10
号:
5
ページ:
323-328
発行年:
1995年09月
JST資料番号:
D0041C
ISSN:
0882-5734
CODEN:
FFJOED
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)