文献
J-GLOBAL ID:200902163207057817
整理番号:93A0449484
グリセリド中にエイコサペンタエン酸とドコサヘキサエン酸を濃縮するためのリパーゼによるイワシ油のアシドリシス
Acidolysis of Sardine Oil by Lipase to Concentrate Eicosapentaenoic and Docosahexaenoic Acids in Glycerides.
著者 (4件):
ADACHI S
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
OKUMURA K
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
OTA Y
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
MANKURA M
(Ikeda Tohka Co. Ltd., Fukuyama, JPN)
資料名:
Journal of Fermentation and Bioengineering
(Journal of Fermentation and Bioengineering)
巻:
75
号:
4
ページ:
259-264
発行年:
1993年04月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0922-338X
CODEN:
JFBIEX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)