文献
J-GLOBAL ID:200902163347666384
整理番号:96A0077342
大域選択性を持つセンサを用いたコーヒー味の定量化
Quantification of Taste of Coffee Using Sensor with Global Selectivity.
著者 (5件):
FUKUNAGA T
(UCC Ueshima Coffee Co., Ltd., Kobe, JPN)
,
TOKO K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
MORI S
(UCC Ueshima Coffee Co., Ltd., Kobe, JPN)
,
NAKABAYASHI Y
(UCC Ueshima Coffee Co., Ltd., Kobe, JPN)
,
KANDA M
(UCC Ueshima Coffee Co., Ltd., Kobe, JPN)
資料名:
Sensors and Materials
(Sensors and Materials)
巻:
8
号:
1
ページ:
47-56
発行年:
1996年
JST資料番号:
L0338A
ISSN:
0914-4935
CODEN:
SENMER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)