文献
J-GLOBAL ID:200902163638346085
整理番号:02A0479795
ニワトリアビジン関連蛋白質はアビジンと比較してビオチン結合と物理-化学特性が変化している
Chicken avidin-related proteins show altered biotin-binding and physico-chemical properties as compared with avidin.
著者 (9件):
LAITINEN O H
(Univ. Jyvaeskylae, Jyvaeskylae, FIN)
,
HYTOENEN V P
(Univ. Jyvaeskylae, Jyvaeskylae, FIN)
,
AHLROTH M K
(Univ. Jyvaeskylae, Jyvaeskylae, FIN)
,
PENTIKAEINEN O T
(Abo Akademi Univ., Turku, FIN)
,
GALLAGHER C
(Univ. Jyvaeskylae, Jyvaeskylae, FIN)
,
NORDLUND H R
(Univ. Jyvaeskylae, Jyvaeskylae, FIN)
,
OVOD V
(Univ. Tampere, Tampere, FIN)
,
JOHNSON M S
(Abo Akademi Univ., Turku, FIN)
,
KULOMAA M S
(Univ. Jyvaeskylae, Jyvaeskylae, FIN)
資料名:
Biochemical Journal
(Biochemical Journal)
巻:
363
号:
3
ページ:
609-617
発行年:
2002年05月01日
JST資料番号:
B0205A
ISSN:
0264-6021
CODEN:
BIJOAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)