文献
J-GLOBAL ID:200902163689796581
整理番号:98A0823985
食品と飲料中の微量カルボニル化合物を分析するためのガスクロマトグラフィー/質量分析法
Gas Chromatographic/Mass Spectrometric Method for Analysis of Trace Carbonyl Compounds in Foods and Beverages.
著者 (3件):
YASUHARA A
(National Inst. Environmental Studies, Ibaraki, JPN)
,
KAWADA K
(Niigata Prefectural Res. Lab. Health and Environment, Niigata, JPN)
,
SHIBAMOTO T
(Univ. California, California)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
7
ページ:
2664-2670
発行年:
1998年07月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)