文献
J-GLOBAL ID:200902163796908872
整理番号:95A0374245
ウシ免疫グロブリンの熱処理と加工工程に対する安定性
Stability of bovine, immunoglobulins to thermal treatment and processing.
著者 (5件):
LI-CHAN E
(Univ. British Columbia, BC, CAN)
,
KUMMER A
(Univ. British Columbia, BC, CAN)
,
LOSSO J N
(Univ. British Columbia, BC, CAN)
,
KITTS D D
(Univ. British Columbia, BC, CAN)
,
NAKAI S
(Univ. British Columbia, BC, CAN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
28
号:
1
ページ:
9-16
発行年:
1995年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)