文献
J-GLOBAL ID:200902163829186746
整理番号:02A0586507
褐藻,Sargassum siliquastrum抽出物の抗酸化活性評価
Evaluation of Antioxidative Activity of Extracts from a Brown Seaweed, Sargassum siliquastrum.
著者 (4件):
LIM S N
(Chinese Univ. Hong Kong, Hong Kong, CHN)
,
CHEUNG P C K
(Chinese Univ. Hong Kong, Hong Kong, CHN)
,
OOI V E C
(Chinese Univ. Hong Kong, Hong Kong, CHN)
,
ANG P O
(Chinese Univ. Hong Kong, Hong Kong, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
13
ページ:
3862-3866
発行年:
2002年06月19日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)