文献
J-GLOBAL ID:200902164103131647
整理番号:02A0906107
コーヒーメラノイジンの化学的特徴づけ及び抗酸化特性
Chemical Characterization and Antioxidant Properties of Coffee Melanoidins.
著者 (5件):
BORRELLI R C
(Univ. Napoli Federico II, Portici (Napoli), ITA)
,
VISCONTI A
(Univ. Napoli Federico II, Portici (Napoli), ITA)
,
MENNELLA C
(Univ. Napoli Federico II, Portici (Napoli), ITA)
,
ANESE M
(Univ. Udine, Udine, ITA)
,
FOGLIANO V
(Univ. Napoli Federico II, Portici (Napoli), ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
22
ページ:
6527-6533
発行年:
2002年10月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)