文献
J-GLOBAL ID:200902164357612793
整理番号:00A0991896
赤ぶどう酒中の関連化合物の定量への人工きゅう覚と味覚結合システムの適用
Application of a combined artificial olfaction and taste system to the quantification of relevant compounds in red wine.
著者 (9件):
DI NATALE C
(Univ. Roma ”Tor Vergata”, Roma, ITA)
,
PAOLESSE R
(Univ. Roma ”Tor Vergata”, Roma, ITA)
,
MACAGNANO A
(Technobiochip scarl, Marciana, ITA)
,
MANTINI A
(Univ. Roma ”Tor Vergata”, Roma, ITA)
,
D’AMICO A
(Univ. Roma ”Tor Vergata”, Roma, ITA)
,
UBIGLI M
(Inst. Sperimentale per l’Enologia, Asti, ITA)
,
LEGIN A
(Univ. Saint Petersburg, Saint Petersburg, RUS)
,
LVOVA L
(Univ. Saint Petersburg, Saint Petersburg, RUS)
,
RUDNITSKAYA A
(Univ. Saint Petersburg, Saint Petersburg, RUS)
資料名:
Sensors and Actuators. B. Chemical
(Sensors and Actuators. B. Chemical)
巻:
B69
号:
3
ページ:
342-347
発行年:
2000年10月25日
JST資料番号:
T0967A
ISSN:
0925-4005
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)