文献
J-GLOBAL ID:200902164389661656
整理番号:99A0389606
粉乳のホエー蛋白質画分のキャピラリー電気泳動 貯蔵状態の監視可能な方法
Capillary Electrophoresis of the Whey Protein Fraction of Milk Powders. A Possible Method for Monitoring Storage Conditions.
著者 (3件):
DE BLOCK J
(Agricultural Res. Centre-Ghent, Melle, BEL)
,
MERCHIERS M
(Agricultural Res. Centre-Ghent, Melle, BEL)
,
VAN RENTERGHEM R
(Agricultural Res. Centre-Ghent, Melle, BEL)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
8
号:
9
ページ:
787-792
発行年:
1998年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)