文献
J-GLOBAL ID:200902164475837627
整理番号:96A0518676
カルボキシメチルデキストランの結合によるβ-ラクトグロブリンの乳化性改良
Improved emulsifying properties of β-lactoglobulin by conjugating with carboxymethyl dextran.
著者 (3件):
NAGASAWA K
(Tokyo and Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
TAKAHASHI K
(Tokyo and Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
HATTORI M
(Tokyo and Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
10
号:
1
ページ:
63-67
発行年:
1996年01月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)