文献
J-GLOBAL ID:200902164480791422
整理番号:97A0103625
酵母での機能相補によるラットの新規耐塩性蛋白質の分子クローニング
Molecular Cloning of a Novel Rat Salt-Tolerant Protein by Functional Complementation in Yeast.
著者 (7件):
TSUJI E
(Fukuoka Univ. School of Medicine, Fukuoka, JPN)
,
TSUJI Y
(Fukuoka Univ. School of Medicine, Fukuoka, JPN)
,
MISUMI Y
(Fukuoka Univ. School of Medicine, Fukuoka, JPN)
,
FUJITA A
(Agency of Ind. Sci. & Technol., Tsukuba, JPN)
,
SASAGURI M
(Fukuoka Univ. School of Medicine, Fukuoka, JPN)
,
IDEISHI M
(Fukuoka Univ. School of Medicine, Fukuoka, JPN)
,
ARAKAWA K
(Fukuoka Univ. School of Medicine, Fukuoka, JPN)
資料名:
Biochemical and Biophysical Research Communications
(Biochemical and Biophysical Research Communications)
巻:
229
号:
1
ページ:
134-138
発行年:
1996年12月04日
JST資料番号:
B0118A
ISSN:
0006-291X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)