文献
J-GLOBAL ID:200902164529849120
整理番号:94A0554091
米粒および米粒画分中の遊離アミノ酸の分布と分布に及ぼす水浸漬の影響
Distribution of Free Amino Acids in the Rice Kernel and Kernel Fractions and the Effect of Water Soaking on the Distribution.
著者 (3件):
SAIKUSA T
(Chugoku National Agricultural Research Inst., Hiroshima, JPN)
,
HORINO T
(Chugoku National Agricultural Research Inst., Hiroshima, JPN)
,
MORI Y
(Chugoku National Agricultural Research Inst., Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
42
号:
5
ページ:
1122-1125
発行年:
1994年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)