文献
J-GLOBAL ID:200902164579167267
整理番号:02A0332743
ブリ筋肉の熱水抽出物中の有機味覚活性成分
Organic Taste-Active Components in the Hot-Water Extract of Yellowtail Muscle.
著者 (8件):
KUBOTA S
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
ITOH K
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
,
NIIZEKI N
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
SONG X-A
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
OKIMOTO K
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ANDO M
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
MURATA M
(Nara Univ. Education, Nara, JPN)
,
SAKAGUCHI M
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
1
ページ:
45-49
発行年:
2002年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)