文献
J-GLOBAL ID:200902164634922703
整理番号:02A0535310
遺伝子組み換えさつまいも由来のアミロースを含まない澱粉の物理化学的性質
Physicochemical properties of amylose-free starch from transgenic sweet potato.
著者 (7件):
NODA T
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, Kumamoto, JPN)
,
KIMURA T
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, Kumamoto, JPN)
,
OTANI M
(Ishikawa Prefectural Agricultural Coll., Ishikawa, JPN)
,
IDETA O
(National Inst. Crop Sci., Ibaraki, JPN)
,
SHIMADA T
(Ishikawa Prefectural Agricultural Coll., Ishikawa, JPN)
,
SAITO A
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, Kumamoto, JPN)
,
SUDA I
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, Kumamoto, JPN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
49
号:
3
ページ:
253-260
発行年:
2002年08月15日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)