文献
J-GLOBAL ID:200902164660526530
整理番号:93A0743216
モロコシ,トウモロコシに及ぼす加工(発芽または発酵)の影響 II ビタミン,アミノ酸組成。トウモロコシ蛋白質の生物学的利用性
Effect of processing(sprouting and/or fermentation) on sorghum and maize: II. Vitamins and amino acid composition. Biological utilization of maize protein.
著者 (4件):
ASIEDU M
(Univ. Bergen, Bergen, NOR)
,
LIED E
(Directorate of Fisheries, Bergen, NOR)
,
NILSEN R
(Univ. Bergen, Bergen, NOR)
,
SANDNES K
(Directorate of Fisheries, Bergen, NOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
48
号:
2
ページ:
201-204
発行年:
1993年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)