文献
J-GLOBAL ID:200902165111517810
整理番号:93A0697527
周手術期患者の看護マニュアル-術前・術中・術後の患者評価とケアのポイント III.術式別・状況別 患者ケアのポイント 患者ケアのポイント・7 胃切除・胃全摘術患者
Nursing manual of perioperative patient - pre-peri-and post operative patient evaluation and points of the care.3.According to operative methods and states.Points of patient care.Points of the patient care.7.Gastrectomy and total gastrectomy patient.
著者 (1件):
洗平柳子
(慶応大 病院)
資料名:
臨床看護
(Japanese Journal of Clinical Nursing, Monthly)
巻:
19
号:
6
ページ:
879-882
発行年:
1993年05月
JST資料番号:
Z0566B
ISSN:
0386-7722
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)