文献
J-GLOBAL ID:200902165252400002
整理番号:02A0656064
Psathyrella velutinaマッシュルームレクチンはトリシアリルN-グリカンの前末端基ガラクトース残基にα2,3-結合した末端N-アセチルノイラミン酸保持シアロ糖蛋白質に高親和性を示す
Psathyrella velutina Mushroom Lectin Exhibits High Affinity toward Sialoglycoproteins Possessing Terminal N-Acetylneuraminic Acid α2,3-Linked to Penultimate Galactose Residues of Trisialyl N-Glycans. Comparison with Other Sialic Acid-Specific Lectins.
著者 (4件):
UEDA H
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
MATSUMOTO H
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
TAKAHASHI N
(Nagoya City Univ., Nagoya, JPN)
,
OGAWA H
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Biological Chemistry
(Journal of Biological Chemistry)
巻:
277
号:
28
ページ:
24916-24925
発行年:
2002年07月12日
JST資料番号:
E0038A
ISSN:
0021-9258
CODEN:
JBCHA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)