文献
J-GLOBAL ID:200902165393250152
整理番号:02A0799753
ミャンマー連邦における米の物理化学的特性及び米の伝統的調理法の妥当性
Physicochemical Characteristics of Rice and Suitability of the Traditional Cooking Method of Rice in the Union of Myanmar.
著者 (5件):
AKUZAWA S
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
NAGANO H
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
IKEDA M
(Otsuma Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
OMORI M
(Otsuma Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
KATOH M
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
3
ページ:
268-272
発行年:
2002年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)