文献
J-GLOBAL ID:200902165666645023
整理番号:93A0625187
Pichia stipitisによるD-キシロースの発酵過程に及ぼすエタノールの抑制効果のミクロ熱量測定研究
A microcalorimetric study of the inhibitory effects of ethanol on the fermentation process of D-xylose by Pichia stipitis.
著者 (4件):
GOMEZ-ORELLANA I
(Univ. Santiago de Compostela, Galicia, ESP)
,
BARROS N
(Univ. Santiago de Compostela, Galicia, ESP)
,
BARJA I
(Univ. Santiago de Compostela, Galicia, ESP)
,
REGUEIRA L N
(Univ. Santiago de Compostela, Galicia, ESP)
資料名:
Thermochimica Acta
(Thermochimica Acta)
巻:
219
ページ:
135-141
発行年:
1993年05月27日
JST資料番号:
E0350C
ISSN:
0040-6031
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)