文献
J-GLOBAL ID:200902165912637396
整理番号:93A0514122
ブロイラ雛における菜種粉末の評価 よう素補足とミロシナーゼあるいは銅によるグルコシノレート分解の効果
Evaluation of Rapeseed Meals in Broiler Chicks: Effect of Iodine Supply and Glucosinolate Degradation by Myrosinase or Copper.
著者 (4件):
SCHOENE F
(Agricultural Investigation and Research Institution Thuringia(Jena), Remderoda, DEU)
,
JAHREIS G
(Agricultural Investigation and Research Institution Thuringia(Jena), Remderoda, DEU)
,
RICHTER G
(Agricultural Investigation and Research Institution Thuringia(Jena), Remderoda, DEU)
,
LANGE R
(German Inst. Nutrition Research, Potsdam-Rehbruecke, DEU)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
61
号:
2
ページ:
245-252
発行年:
1993年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)