文献
J-GLOBAL ID:200902165916672390
整理番号:01A0810316
オートムギ及び脱脂乳を原料にした機能性食品製品
Oats and fat-free milk based functional food product.
著者 (8件):
BEKERS M
(Uni. Latvia, Riga, LVA)
,
MARAUSKA M
(Uni. Latvia, Riga, LVA)
,
LAUKEVICS J
(Uni. Latvia, Riga, LVA)
,
GRUBE M
(Uni. Latvia, Riga, LVA)
,
VIGANTS A
(Uni. Latvia, Riga, LVA)
,
KARKLINA D
(Latvia Univ. Agriculture, Jelgava, LVA)
,
SKUDRA L
(Latvia Univ. Agriculture, Jelgava, LVA)
,
VIESTURS U
(Uni. Latvia, Riga, LVA)
資料名:
Food Biotechnology
(Food Biotechnology)
巻:
15
号:
1
ページ:
1-12
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
T0388A
ISSN:
0890-5436
CODEN:
FBIOEE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)