文献
J-GLOBAL ID:200902165946163237
整理番号:98A0627361
調理前ローストビーフスライスにおけるローズマリーオレオレジンの酸化防止性状とオフフレーバの防止
The Antioxidative Properties of Rosemary Oleoresin and Inhibition of Off-Flavours in Precooked Roast Beef Slices.
著者 (4件):
MURPHY A
(Univ. Coll. Cork, Cork, IRL)
,
KERRY J P
(Univ. Coll. Cork, Cork, IRL)
,
BUCKLEY J
(Univ. Coll. Cork, Cork, IRL)
,
GRAY I
(Michigan State Univ., Michigan, USA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
77
号:
2
ページ:
235-243
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)