文献
J-GLOBAL ID:200902166290998732
整理番号:95A0550604
マルチ電極味センサを用いた清酒の味分析
Analysis of Sake Taste Using Multielectrode Taste Sensor.
著者 (7件):
ARIKAWA Y
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
TOKO K
(Kuyshu Univ., Fukuoka, JPN)
,
IKEZAKI H
(Anritsu Corp. Res. Lab., Atsugi, JPN)
,
SHINHA Y
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
ITO T
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
OGURI I
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
BABA S
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
資料名:
Sensors and Materials
(Sensors and Materials)
巻:
7
号:
4
ページ:
261-270
発行年:
1995年
JST資料番号:
L0338A
ISSN:
0914-4935
CODEN:
SENMER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)