文献
J-GLOBAL ID:200902166416654783
整理番号:00A0973640
ヒアルロナンのTEMPO-介在選択的酸化の研究及び反応速度に及ぼす塩効果
Study on TEMPO-mediated selective oxidation of hyaluronan and the effects of salt on the reaction kinetics.
著者 (4件):
JIANG B
(Joseph Fourier Univ. Grenoble, Grenoble, FRA)
,
DROUET E
(Joseph Fourier Univ. Grenoble, Grenoble, FRA)
,
MILAS M
(Joseph Fourier Univ. Grenoble, Grenoble, FRA)
,
RINAUDO M
(Joseph Fourier Univ. Grenoble, Grenoble, FRA)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
327
号:
4
ページ:
455-461
発行年:
2000年08月07日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)