文献
J-GLOBAL ID:200902166753754250
整理番号:01A0122142
従来凍結及び低温押出加工で生産したアイスクリームに及ぼす乳化剤の影響
Influence of emulsifiers on ice cream produced by conventional freezing and low-temperature extrusion processing.
著者 (5件):
BOLLIGER S
(Univ. Guelph, Ont., CAN)
,
KORNBRUST B
(Univ. Guelph, Ont., CAN)
,
GOFF H D
(Univ. Guelph, Ont., CAN)
,
THARP B W
(Germantown International Ltd., PA, USA)
,
WINDHAB E J
(Federal Inst. Technol. (ETH), Zurich, CHE)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
10
号:
7
ページ:
497-504
発行年:
2000年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)