文献
J-GLOBAL ID:200902166944191795
整理番号:02A0351961
天然食品添加物として用いたユーカリ葉抽出物の成分及び酸化防止作用
Constituents and their antioxidative effects in eucalyptus leaf extract used as a natural food additive.
著者 (7件):
AMAKURA Y
(National Inst. Health Sci., Osaka, JPN)
,
UMINO Y
(National Inst. Health Sci., Osaka, JPN)
,
TSUJI S
(National Inst. Health Sci., Osaka, JPN)
,
ITO H
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
HATANO T
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
YOSHIDA T
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
TONOGAI Y
(National Inst. Health Sci., Osaka, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
77
号:
1
ページ:
47-56
発行年:
2002年05月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)