文献
J-GLOBAL ID:200902167607865802
整理番号:97A0226268
交雑によるぶどう酒酵母(Saccharomyces cerevisiae)への凝集性の導入
Introduction of Flocculation Property into Wine Yeasts (Saccharomyces cerevisiae) by Hybridization.
著者 (3件):
SHINOHARA T
(Yamanashi Univ., Yamanashi, JPN)
,
MAMIYA S
(Yamanashi Univ., Yamanashi, JPN)
,
YANAGIDA F
(Yamanashi Univ., Yamanashi, JPN)
資料名:
Journal of Fermentation and Bioengineering
(Journal of Fermentation and Bioengineering)
巻:
83
号:
1
ページ:
96-101
発行年:
1997年01月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0922-338X
CODEN:
JFBIEX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)