文献
J-GLOBAL ID:200902168296705462
整理番号:94A0923752
りん酸緩衝液からの乾燥は糖,ヒドロキシル化アミノ酸,蛋白質および糖蛋白質の1級および2級アルコール基りん酸化に帰結する
Drying from Phosphate-Buffered Solutions Can Result in the Phosphorylation of Primary and Secondary Alcohol Groups of Saccharides, Hydroxylated Amino Acids, Proteins, and Glycoproteins.
著者 (2件):
TARELLI E
(National Inst. Biological Standards and Control, Herts, GBR)
,
WHEELER S F
(National Inst. Biological Standards and Control, Herts, GBR)
資料名:
Analytical Biochemistry
(Analytical Biochemistry)
巻:
222
号:
1
ページ:
196-201
発行年:
1994年10月
JST資料番号:
H0177B
ISSN:
0003-2697
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)