文献
J-GLOBAL ID:200902168707130334
整理番号:99A0928974
「シメジ」きのこ,Lyophyllum aggregatum子実体からのエンドプロテアーゼの純化及び特性化
Purification and characterization of endoproteases from fruit body of ‘shimeji’ mushroom, Lyophyllum aggregatum.
著者 (3件):
NODA K
(Fukuoka Women’s Univ., Fukuoka, JPN)
,
YAMAGUCHI Y
(Fukuoka Women’s Univ., Fukuoka, JPN)
,
OHYAMA K
(Fukuoka Women’s Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Journal of Food Biochemistry
(Journal of Food Biochemistry)
巻:
23
号:
3
ページ:
341-350
発行年:
1999年08月
JST資料番号:
H0773A
ISSN:
0145-8884
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)