文献
J-GLOBAL ID:200902168759029968
整理番号:03A0091226
乾燥発酵ソーセージから分離したLeuconostoc mesenteroides L124とLactobacillus curvatus L442の生産する2つのバクテリオシンの性質
Characterization of two bacteriocins produced by Leuconostoc mesenteroides L124 and Lactobacillus curvatus L442, isolated from dry fermented sausages.
著者 (3件):
MATARAGAS M
(Agricultural Univ. Athens, Athens, GRC)
,
METAXOPOULOS J
(Agricultural Univ. Athens, Athens, GRC)
,
DROSINOS E H
(Agricultural Univ. Athens, Athens, GRC)
資料名:
World Journal of Microbiology & Biotechnology
(World Journal of Microbiology & Biotechnology)
巻:
18
号:
9
ページ:
847-856
発行年:
2002年12月
JST資料番号:
T0482A
ISSN:
0959-3993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)