文献
J-GLOBAL ID:200902168849565885
整理番号:93A0374426
真空調理法における鶏肉の特性とプロトン緩和
Temperature Dependency of the Physical Properties of Chicken White Muscle in Relation to Proton Relaxation after Vacuum Cooking.
著者 (6件):
SATO Y
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
NOGUCHI S
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
TAKAHASHI S
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
NAITO F
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
NAITO H
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
TANAKA T
(Kyoritsu Women’s Junior Coll., Tokyo, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
44
号:
3
ページ:
191-195
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)