文献
J-GLOBAL ID:200902169859724813
整理番号:00A0751189
細菌が産生する生の牛肉臭の分離と特徴
Isolation and Characterization of a Bacterium Producing the Conditioned Raw Beef Aroma.
著者 (4件):
MATSUISHI M
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Musashino-shi, JPN)
,
FUJIMORI M
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Musashino-shi, JPN)
,
MOON Y-H
(Kyung-Sung Univ., Pusan, KOR)
,
OKITANI A
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Musashino-shi, JPN)
資料名:
Animal Science Journal
(Animal Science Journal)
巻:
71
号:
4
ページ:
409-415
発行年:
2000年07月25日
JST資料番号:
F0902A
ISSN:
1344-3941
CODEN:
NICKA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)