文献
J-GLOBAL ID:200902169916366228
整理番号:01A0494056
とうもろこしの皮,バガス,及びスイッチグラスの酵素的加水分解のためのアンモニア水を用いた予備処理
Pretreatment with Ammonia Water for Enzymatic Hydrolysis of Corn Husk, Bagasse, and Switchgrass.
著者 (4件):
KURAKAKE M
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
,
KISAKA W
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
,
OUCHI K
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
,
KOMAKI T
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Applied Biochemistry and Biotechnology. Part A. Enzyme Engineering and Biotechnology
(Applied Biochemistry and Biotechnology. Part A. Enzyme Engineering and Biotechnology)
巻:
90
号:
3
ページ:
251-259
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
E0344C
ISSN:
0273-2289
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)