文献
J-GLOBAL ID:200902170678107063
整理番号:01A0779290
キノコSchizophyllum communeの発酵で製造されるチーズ様食品の性質
Characteristics of a Cheese-Like Food Produced by Fermentation of the Mushroom Schizophyllum commune.
著者 (7件):
OKAMURA(MATSUI) T
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
TAKEMURA K
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
SERA M
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
TAKENO T
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
NODA H
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
FUKUDA S
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
OHSUGI M
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
92
号:
1
ページ:
30-32
発行年:
2001年07月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)