文献
J-GLOBAL ID:200902170772922501
整理番号:02A0337314
溶解性向上剤としてランダムメチル化β-シクロデキストリンを用いた脂肪親和性酸化防止剤の酸素ラジカル吸収能アッセイ法の開発と確認
Development and Validation of Oxygen Radical Absorbance Capacity Assay for Lipophilic Antioxidants Using Randomly Methylated β-Cyclodextrin as the Solubility Enhancer.
著者 (5件):
HUANG D
(Brunswick Lab., Massachusetts)
,
OU B
(Brunswick Lab., Massachusetts)
,
HAMPSCH-WOODILL M
(Brunswick Lab., Massachusetts)
,
FLANAGAN J A
(Brunswick Lab., Massachusetts)
,
DEEMER E K
(Brunswick Lab., Massachusetts)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
7
ページ:
1815-1821
発行年:
2002年03月27日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)