文献
J-GLOBAL ID:200902171179785251
整理番号:96A0739918
Saccharomyces cerevisiae由来のイソアミル酢酸加水分解エステラーゼ遺伝子(EST2)の分子クローニングとヌクレオチド配列
The Mechanism of Isoamyl Acetate Production by Sake Yeast. IV. Molecular Cloning and Nucleotide Sequence of the Isoamyl Acetate-Hydrolyzing Esterase Gene (EST2) from Saccharomyces cerevisiae.
著者 (8件):
FUKUDA K
(Kizakura Sake Brewing Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
KUWAHATA O
(Kizakura Sake Brewing Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
KIYOKAWA Y
(Kizakura Sake Brewing Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
YANAGIUCHI T
(Kizakura Sake Brewing Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
WAKAI Y
(Kizakura Sake Brewing Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
KITAMOTO K
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
INOUE Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KIMURA A
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Fermentation and Bioengineering
(Journal of Fermentation and Bioengineering)
巻:
82
号:
1
ページ:
8-15
発行年:
1996年07月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0922-338X
CODEN:
JFBIEX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)