文献
J-GLOBAL ID:200902171250791381
整理番号:93A0666227
Phaseolus豆からの蛋白質中のin vitro α-アミラーゼ阻害活性とフィチン酸塩との関係
In-vitro α-amylase inhibitor activity-phytate relationships in proteins from phaseolus beans.
著者 (3件):
LI Z
(McGill Univ., Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
,
ALLI I
,
KERMASHA S
(McGill Univ., Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
26
号:
3
ページ:
195-201
発行年:
1993年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)