文献
J-GLOBAL ID:200902171304360870
整理番号:93A1006534
ソルガム麦芽の製造中変化比較のための迅速選抜試験の応用
The use of rapid screening tests to compare changes during malting in sorghum.
著者 (5件):
SWANSTON J S
(Scottish Crop Research Inst., Dundee)
,
TAYLOR K
(Scottish Crop Research Inst., Dundee)
,
RAO N S
(International Crops Research Inst. Semi-Arid Tropics(ICRISAT), Pradesh, IND)
,
SUBRAMIAN V
(International Crops Research Inst. Semi-Arid Tropics(ICRISAT), Pradesh, IND)
,
MURTY D S
(ICRISAT, Kano, NGA)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
99
号:
6
ページ:
483-486
発行年:
1993年11月
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)