文献
J-GLOBAL ID:200902171340479743
整理番号:01A0458499
マイタケアミノペプチダーゼの精製と性質
Purification and Characterization of an Aminopeptidase from the Edible Basidiomycete Grifola frondosa.
著者 (2件):
NISHIWAKI T
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
HAYASHI K
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Ibaraki, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
65
号:
2
ページ:
424-427
発行年:
2001年02月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)