文献
J-GLOBAL ID:200902171345408917
整理番号:99A0619665
電子スピン共鳴スペクトル法によるスコッチウイスキーの抗酸化能の評価 ヒドロキシル基含有芳香族成分との関係
Assessment of the Antioxidant Potential of Scotch Whiskeys by Electron Spin Resonance Spectroscopy: Relationship to Hydroxy-Containing Aromatic Components.
著者 (5件):
MCPHAIL D B
(Rowett Res. Inst., Aberdeen, GBR)
,
GARDNER P T
(Rowett Res. Inst., Aberdeen, GBR)
,
DUTHIE G G
(Rowett Res. Inst., Aberdeen, GBR)
,
STEELE G M
(Scotch Whisky Res. Inst., Edinburgh, GBR)
,
REID K
(Scotch Whisky Res. Inst., Edinburgh, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
5
ページ:
1937-1941
発行年:
1999年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)