文献
J-GLOBAL ID:200902171472245920
整理番号:02A0490600
蛋白質及びアミノ酸分析による偽穀類及び穀類蛋白質の特性化
Characterisation of pseudocereal and cereal proteins by protein and amino acid analyses.
著者 (6件):
GORINSTEIN S
(Hebrew Univ., Jerusalem, ISR)
,
PAWELZIK E
(Georg-August Univ., Goettingen, DEU)
,
DELGADO-LICON E
(Georg-August Univ., Goettingen, DEU)
,
HARUENKIT R
(Dep. Agricultural Ind., Faculty of Agricultural Technol., King Mondkut Inst. Technol., Bangkok, THA)
,
WEISZ M
(Hebrew Univ., Jerusalem, ISR)
,
TRAKHTENBERG S
(Kaplan Medical Center, Rehovot, ISR)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
82
号:
8
ページ:
886-891
発行年:
2002年06月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)