文献
J-GLOBAL ID:200902172035931233
整理番号:93A0639498
貯蔵期間延長中のニトロソ化による無煙たばこのpH変化 湿度と温度持続期間の影響
pH Changes in Smokeless Tobaccos Undergoing Nitrosation during Prolonged Storage: Effects of Moisture, Temperature, and Duration.
著者 (4件):
ANDERSEN R A
(Univ. Kentucky, Kentucky)
,
FLEMING P D
(Univ. Kentucky, Kentucky)
,
HAMILTON-KEMP T R
(Univ. Kentucky, Kentucky)
,
HILDEBRAND D F
(Univ. Kentucky, Kentucky)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
41
号:
6
ページ:
968-972
発行年:
1993年06月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)