文献
J-GLOBAL ID:200902172271280367
整理番号:96A0725007
食用オオムギのβ-グルカン含量と品質パラメータの遺伝変異と環境変異
Genetic and Environmental Variation in β-Glucan Content and Quality Parameters of Barley for Food.
著者 (4件):
FASTNAUGHT C E
(North Dakota State Univ., ND)
,
BERGLUND P T
(North Dakota State Univ., ND)
,
HOLM E T
(North Dakota State Univ., ND)
,
FOX G J
(Western Plant Breeders, ND)
資料名:
Crop Science
(Crop Science)
巻:
36
号:
4
ページ:
941-946
発行年:
1996年07月
JST資料番号:
B0591A
ISSN:
0011-183X
CODEN:
CRPSAY
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)