文献
J-GLOBAL ID:200902172713762005
整理番号:02A0573747
異なる漁場で漁獲されたマアジの化学成分と体色
Chemical components and body color of horse mackerel caught in different areas.
著者 (6件):
OSAKO K
(Nagasaki Prefectural Inst. Fisheries, Nagasaki, JPN)
,
YAMAGUCHI A
(Nagasaki Prefectural Inst. Fisheries, Nagasaki, JPN)
,
KUROKAWA T
(Nagasaki Prefectural Inst. Fisheries, Nagasaki, JPN)
,
KUWAHARA K
(Nagasaki Prefectural Inst. Fisheries, Nagasaki, JPN)
,
SAITO H
(National Res. Inst. Fisheries Sci., Fisheries Res. Agency, Kanagawa, JPN)
,
NOZAKI Y
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
68
号:
3
ページ:
587-594
発行年:
2002年06月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)